fbpx

Brugervenlig cloud-service i realtid

Med GeoMax X-PAD 365, den webbaserede GeoMax cloud-platform, har du et enkelt og intuitivt værktøj i dine hænder. Dette giver dig muligheden for nemt at administrere din data, tilgå den i realtid og overføre data til enheder hvor som helst og når som helst. Fordelen ved denne platform er også en fuldstændig backup af dine indmålte data, hvilket sikrer pålideligheden og integriteten af dit arbejde.

Fleksibel adgang til din data overalt

Har du nogensinde været frustreret over ikke at have det nødvendige data ved hånden? X-PAD 365 er svaret. Med denne filhåndteringsløsning får du et centralt sted til opbevaring, deling og redigering af dine data. På den måde fungerer Geomax X-PAD 365 Cloud service, som broen mellem kontoret og arbejdspladsen, sikrer konstant opdatering og garanterer, at du altid arbejder med de nyeste informationer.

 

Effektiv kommunikation og teamwork

Som en integreret del af X-PAD 365, tilbyder X-CHAT en gruppechat, hvor der kan kommunikeres, deles live data og vigtige punkter. Med X-CHAT's brugervenlige interface kan teammedlemmer navigere gennem chat-historikken, markere vigtige beskeder og tilknytte relevante filer eller data direkte i chatten. Dette reducerer tidsforbruget på at søge efter vigtig information og gør beslutningstagning mere strømlinet.

Webinar: Optimer din arbejdsproces med GeoMax 365 Cloud Service

Vær med i december, når Maxpartner sparker gang i vores første webinar og bliv klogere på GeoMax X-PAD 365. Denne webbaserede cloud-platform giver dig et brugervenligt værktøj, der gør det nemt for dig at administrere din data, tilgå den i realtid og sende den til enhver GeoMax controller, hvor som helst og når som helst.

Dato: Vælg mellem 5.dec eller 7.dec 2023
Tidspunkt: 09:30
Varighed: Cirka 30 min.

Læs mere og tilmeld dig her:

Kvalitet til en fair pris

Hos Maxpartner får du gennemsigtige priser, der giver dig klarhed, fordi vi ønsker at levere produkter og løsninger til rimelige penge. Download vores prisliste for at få et detaljeret overblik over vores produkter og services samt de tilhørende priser.

 

Se prisliste

Skal vi ringe dig op?

Tilføj dine oplysninger i formularen.

Vi kontakter dig derefter snarest muligt.