0
Your Cart

Om Maxpartner

Maxpartner tilbyder salg, service og rådgivning af brugervenligt hardware til bygge- og anlægsbranchen i Danmark. Vores kerneværdier er tilgængelighed og hurtig service og support, fordi vi mener, det er afgørende for at opfylde vores ambition om at blive kundernes stærkeste og mest pålidelige instrument- og tilbehørspartner.

Din landmåler i ryggen

Med Maxpartner er du sikret overblik og tryghed, så du kan koncentrere dig om at udvikle og optimere din forretning. Udover brugervenligt hardware, rådgiver vi også ved udførelse af landmålingsopgaver og CAD-tegninger. Vores team består af erfarne specialister og supportteknikere, der er passionerede og klar til at levere service i topklasse.

En del af HLM Group

Fordi vi er en del af HLM Group, kan vi pakketere løsninger og services, så de bliver unikke og relevante for mange segmenter på markedet. Det giver adgang til en bred viden, som kan operere 360° om kundens geografiske data, så de får kontrol over hele værdikæden og herved sikrer oppetid samt fuld udnyttelse af vores løsninger.

Produkter

Spar penge

Reducer omkostningerne ved administration og øg produktiviteten, så du kan fokusere på de afgørende aspekter af din virksomhed.

Produkter

Tilgå know-how

Modtag support og vejledning fra erfarne landmålere, der har ekspertisen og forstår dybden og betydningen af dine opgaver.

Produkter

Hurtig reaktionstid

Få hurtig hjælp til dine presserende udfordringer gennem vores support, så du får maksimal oppetid på dine instrumenter.