fbpx

Direktør stopper

Strategiskifte i HLM Group, bestående af HLM Landmåling, Maxpartner, SMT Nordic og De Fakto Rådgivende Landinspektører, betyder at samarbejdet med adm. direktør Henrik Ibsen stopper.

Selskaberne HLM Landmåling, Maxpartner, SMT Nordic og De Fakto Rådgivende Landinspektører meddeler i dag, at samarbejdet med adm. direktør Henrik Ibsen, der har været en del af selskabernes ledelse siden sommeren 2020, stopper med øjeblikkelig virkning.

Nikolaj Halborg og Jesper Baeker-Andersen vil midlertidigt overtage rollen som henholdsvis CEO for HLM Landmåling og CEO for SMT Nordic indtil en ny CEO for koncernselskaberne er udvalgt efter en grundig søgeproces, der igangsættes nu.

Beslutningen om at afslutte samarbejdet med Henrik Ibsen skyldes et ønske om at fokusere yderligere på konsolidering af koncernen. Bestyrelsen og den øvrige direktion og ejerkreds er  overbevist om, at denne strategiske tilpasning er nødvendig for at sikre den rette udvikling og fremtidige succes for selskaberne i HLM Group.

Vi takker Henrik Ibsen for hans store indsats i løbet af de fire år, hvor vi har opnået vækst og stærke resultater. Hans bidrag har været meget værdsat, og vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser.

For yderligere information kan medier og andre interessenter kontakte bestyrelsesformand Carl Trock på mobil 2012 6692 eller mail carl@trock.dk