fbpx

Samarbejde med Norlys

Find ud af, hvordan vi gør en forskel!

Hos Maxpartner åbner vi dørene for at realisere potentialet for entreprenører, der ønsker at forenkle og effektivisere deres arbejdsprocesser. Vi tilbyder hurtig, kompetent og personlig rådgivning sammen med løsninger, der opfylder dine behov og skaber værdi.

Dyk ned i casen med Norlys, som er Danmarks største tele- og energikoncern, og bliv klogere på, hvordan vi har optimeret arbejdet i deres entreprenørafdeling.

"Hos Maxpartner tror vi på, at nøglen til et succesfuldt samarbejde med større virksomheder, som eksempelvis Norlys, er vores evne til at være fleksible, vores dybdegående indsigt i virksomhedens specifikke problemstillinger og vores evne til forhåbentlig at kunne overgå deres forventninger og mål."

-Christian Halborg Sørensen, Maxpartner

Mød Danmarks største tele- og energikoncern

Norlys er Danmarks førende tele- og energikoncern med cirka 3500 ansatte, der arbejder for at levere energi, tv, internet samt ladestandere til 1,7 millioner danske husstande og virksomheder. Med værdier som fællesskab, ansvarlighed og nytænkning i centrum har Norlys et skarpt fokus på innovation og teknologi, der minimerer klimaaftrykket og optimerer deres interne processer så meget som muligt.

Hør, hvad Kent Ris Neupart, Senior Director for Onsite Operations i Norlys, har at fortælle om Danmarks største tele- og energikoncern i videoen.

Graveholdet kan nu lave hurtig og præcis landmåling

Norlys har optimeret processen for deres gravehold, når de installerer kundestik. Ved at benytte Maxpartners' GPS-løsning har Norlys Fibernets gravehold fået mulighed for at lave hurtig og præcis landmåling direkte på stedet. Med en let anvendelig løsning har graveholdet opnået en hurtig opstart, hvilket har bidraget til øget effektivitet og forbedret datakvalitet.

Mød Kasper Rind, der sidder i Norlys' entreprenørafdeling - Operation Enterprise, i videoen.

Løsninger med langvarig værdi

I samarbejdet med Norlys har Maxpartner etableret et tillidsfuldt partnerskab, hvor vi fungerer som rådgiver og leverandør af en omfattende løsning til opmåling og dokumentation af fibernettet. Med vores fleksible tilgang, forståelse for forretning og evnen til at opfylde Norlys' specifikke mål, har vi sammensat en løsning, der imødekommer deres forventninger og skaber vedvarende værdi.

"Selve samarbejdet mellem Norlys og Maxpartner har været præget af en proaktiv og åben dialog, hvilket har gjort det muligt for os at identificere og tackle de problemstillinger, vi har mødt undervejs, og gjort at vi har kunne komme frem til en løsning hurtigere, end vi normalt har kunnet forvente."

Mød Christian Halborg Sørensen, Service Support & Partner hos Maxpartner, i videoen.

"De største fordele ved vores samarbejde med Maxpartner er, at vi i dag har fået forenklet af vores proces, fra landmålingen ude i marken, til data er tilgængelige i vores database."

- Kasper Rind, Norlys

Vi ved godt, at det forpligter at være din foretrukne partner

Derfor gør vi os umage med at afdække dine behov og sikre dig de bedste betingelser på løsninger, support, udstyr og tilbehør.

 

Brugervenlige løsninger

Få et overblik over vores løsninger til indmåling og afsætning. Vi hjælper dig med at tilpasse din løsning til dine specifikke krav og ønsker.

Fast support

Vores kunder har én fast rådgiver, som er personligt tilknyttet, hvilket sikrer en nærværende og forstående kontakt, hver gang du har brug for os.

Besøg vores webshop

Få direkte adgang til vores brede sortiment af produkter og tilbehør, og foretag dine køb hurtigt og nemt på dine egne præmisser.