fbpx

Maxpartner bliver Makin forhandler

Maxpartner vil fremover stå for at forhandle maskinudstyr fra Makin i Danmark.

Maxpartner og Makin har indgået et samarbejde, som gør Maxpartner til eneforhandler af alle Makins maskinstyringsprodukter i Danmark. Aftalen blev underskrevet i den foregående uge mellem Sten Kristensen, Chief Growth Officer hos Makin ApS og Jonas Riis Nielsen, Salgsdirektør & Partner hos Maxpartner ApS.

- Det betyder meget for Makins selvopfattelse at være et danskproduceret produkt, og derfor er det et must at finde en kvalitativ forhandlerpartner i Danmark, siger Sten Kristensen.

Maxpartner leverer salg, service og rådgivning indenfor måleudstyr samt maskinstyring til byggebranchen og er nu klar til at udvide deres sortiment.

- Vi har kendt Makin og deres udstyr længe og da vi blev opmærksomme på, at de søgte ny forhandler i Danmark, var det en oplagt mulighed for os. Vi har i Maxpartner musklerne til at kunne stå for alt, hvad der hedder data og støtte, og det gør samarbejdet til et godt match, siger Jonas Riis Nielsen.

Merværdi til kunderne
Maxpartner er en del af HLM Group, som har specialiseret sig i at levere totalløsninger på al data og teknologi til bygge- og anlægsbranchen. Derfor giver aftalen også mening i mere end én forstand, mener aftaleparterne.

- Hos Maxpartner kan vi tage Makins produkter ind, gøre dem enkle og distribuere dem bredt til entreprenørerne. Det skyldes, at vi kan bruge de ressourcer, vi har i HLM Group, sammen med kolleger der arbejder i samme virkelighed. Det giver os de rette kompetencer til at imødekomme kunder og deres behov, samt holde fokus på højest mulig oppetid, hvilket sikrer den bedste løsning, fortæller Jonas Riis Nielsen.

- Der er ingen tvivl om, at de kompetencer Maxpartner kommer ind med, er noget, vi har ledt efter meget længe, og som vi tror på, kan bidrage positivt til vores produkter og til at fastholde den kvalitet, vi har, og den service, vi ønsker at yde det danske marked, siger Sten Kristensen

Betyder meget
Maxpartners kerneværdier er tilgængelighed, samt hurtigt service og support. Noget som har været en afgørende faktor for Makin, og som de tror på vil være med til at skabe endnu en stærk samarbejdspartner i Norden, hvor virksomheden er stærkt repræsenteret i Norge og Sverige.

- Vores fælles kunder benytter modeller, designs og GPS-teknologier generelt, og det er sammenhængen mellem de ting, og det er der, vi kan hjælpe hinanden og give vores kunder succes, siger Sten Kristensen

- Vi har en fælles vision om at gøre Makins produkter tilgængelige og nemme at adoptere for danske kunder. Derudover deler vi de samme værdier, hvilket vi ser som den største styrke, nemlig vigtigheden af, hvordan man leverer en god kundeoplevelse og den bedste løsning til slutbrugerne, siger Jonas Riis Nielsen.

Aftalen mellem Maxpartner og Makin vil være løbende og bygget op om nogle fælles mål for samarbejdet. Maxpartner vil i aftalen stå for at markedsføre Makin i Danmark, samt yde service og support til fremtidige kunder. Makin vil bidrage til markedsføring og produktknowhow.