0
Your Cart

AutoCAD: Designløsning til byggebranchen

AutoCAD er den førende software til præcist og imponerende design inden for byggebranchen, som hjælper dig med at skabe detaljerede 2D-tegninger og realistiske 3D-modeller. Øg din effektivitet ved hjælp af et omfattende bibliotek og automatisering af rutineopgaver. Du kan også samarbejde problemfrit i realtid med kolleger og interessenter, uanset deres placering, og del designfiler nemt.

Tilpasningsdygtig software

AutoCAD er yderst fleksibel og kan tilpasses dine specifikke behov. Ud over de avancerede designfunktioner har du adgang til et bredt udvalg af apps og tilføjelsesprogrammer, der optimerer din arbejdsproces og øger produktiviteten.

Opdag masser af designmuligheder med AutoCAD og skab bygningsdesigns og præcise tegninger.. AutoCAD  hjælper dig med at omsætte dine ideer til virkelighed.

Kvalitet til en fair pris

Hos Maxpartner får du gennemsigtige priser, der giver dig klarhed, fordi vi ønsker at levere produkter og løsninger til rimelige penge. Download vores prisliste for at få et detaljeret overblik over vores produkter og services samt de tilhørende priser.

 

Se prisliste

Skal vi ringe dig op?

Tilføj dine oplysninger i formularen.

Vi kontakter dig derefter snarest muligt.